Taalcursus Frans voor volwassenen

Frans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval een van de mooiste. Zing foutloos mee met Franse chansons en vraag moeiteloos de weg naar je hotel. Reden genoeg om Frans te leren. Van de cursus Frans heb je eindeloos veel plezier.

Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunnen voeren in het Frans? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis weer grondig opfrissen? De cursus Frans maakt je vertrouwd met ‘la plus belle langue’ (de mooiste taal). Dan is deze cursus Frans dé cursus voor jou. Taalleren010 biedt groepscursussen in het Frans.

Kenmerkend van Taalleren010 is de klassikale wijze van les geven. De docent staat voor de klas, hij legt uit en doet voor. Het draait om u en de docent en om u en uw medecursisten. Ontspanning door inspanning, leren voor je plezier. 

Niveau & Bewijs van deelname

De taalcursussen worden aangeboden op A1, A2 en B1 niveaus. Aan het eind van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname indien u minimaal 75% van de lessen aanwezig bent geweest.Er is veel belangstelling voor deze cursus/training. Meld je dus tijdig aan!

Direct aanmelden

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? vraag dan gerust een vrijlijvend kennismakingsgesprek aan!

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek