Wie zijn wij?

Sinds 2013 is Taalinstituut Taalleren010 een bekend en geliefd adres voor betaalbare taalcursussen NT2 (Nederlands als tweede taal) , Engels, Spaans, Frans, Turks en Arabisch in het hart van Rotterdam. Ons team van professionele taalinstructeurs leert u de gewenste taal enthousiast en met toewijding. Al onze lessen zijn klassikaal in kleine groepen. Als gerenommeerd taleninstituut weten we dat resultaat, persoonlijke aandacht én plezier de essentiële ingrediënten zijn voor een succesvol leerproces.

Taalleren010 geeft lessen op elk niveau, van beginners tot gevorderden (voor volwassenenen en kinderen). We onderscheiden ons door voor elke taalleerder een cursus te vinden die perfect aansluit op zijn of haar voorkennis.

Al onze cursussen geven we ook als privéles en als in-company mogelijkheid. Tevens verzorgen wij maatwerktrainingen specifiek aangepast op uw zakelijke markt. We adviseren u graag gratis en zullen ook op verzoek een niet-bindende beoordeling van uw taalvaardigheden uitvoeren. Kom langs bij ons of bel ons. Het Taalleren010 team in Rotterdam kijkt er naar uit om u te zien.

- Team Taalleren010 -